if i go there will be trouble, and if i stay it will be dubble


sunny side up


gryning

Alla borde någon gång under sitt liv ta sig hem vid den tid då man kan uppleva hur solens första strålar slickar himlavalvet. Hur dagens första ljus konkurrerar mot månens bleka skärv. Någon gång. Kanske bara en enda. Bara för att det är vacker och väldigt speciellt.

Godnatt.

flying ants


Satt ute på balkongen (som inte är klar) och mös i sommarvärmen. Så underbart. Men så kom massor av småkryp som jag antog var mygg men visade sig vara flygmyror. Bläch. Vet ni vad mer? Jag gillar inte spindlar. De är läskiga. Men de tar fasen i mig hand om alla andra småkryp; de fastnar i näten och så är saken biff. Apskönt. Men det blev lite otrevligt att sitta med en svärm myror omkring sig och ytterligare ett dussin som sakta blev uppätna av mina spindelvänner bredvid. Så jag fick flytta in.

Läste lite om pandor på MSN istället. Här. De är jättesöta och det är synd att de dör ut men med tanke på vad de står på sidan (de är lättskrämda enstöringar som varken kan eller verkar vilja para sig och dör gör de gärna i unga år) så är det väl snarare ett under att de ens finns kvar. Vilken långsiktigt självdestruktiv art.

gedanken/VAA/Vienna Art Association


i gotta move, move

Men jaa, jag fattar inte twitter. Eller jo, klart som fan jag fattar twitter. Enklast på internet. Enklare än Bejewled. Men jag vet inte hur man hittar folk. Så jag flyttade muspekaren mot mitt lilla google-fält strax under adressfältet och skrev sådär praktiskt in "hitta folk på twitter". Google is your friend. To be continued.

Just nu vill jag döda min dator. Eller så vill den döda mig. Jag måste dra ner på fraser refererar till död, note to myself. (Nu blev det mycket engelska) Nåväl, twitter för dummies blev det. Men tack för den. Det gick lite bättre. Inte mycket. Och ljudet knastrar. Jävla Spotify. Just nu känner jag mig som min mormor, teknikmässigt. Det är nog inte dags ikväll.

Godnatt.


RSS 2.0