TVÅTUSENNIO


Jag tog bort nästan hela det här inlägget. För det var tråkigt. Men jag vill ändå nämna mina och älsklings-Jonnas älskvärda utflykter till Trollhättan på våren, ett par av de bästa dagarna i mitt liv. Om någon undrar om man kan klättra under Stallbacka bron, så är svaret nej, det går inte. Jag vill också nämna att jag och pappa flög till Stockholm i maj. Det var supermysigt, vi åkte bara över dagen och det var varmt som satan. Familjen åkte till Italien (och stannade i Wien på vägen hem) vilket var alldeles underbart och jag besökte Fallens dagar med delvis Jonna (med vem jag käkade kebabsås på ett tak) och Emilia. Jag började skolan. Det visade sig bli riktigt bra och det blev en del besök på hemköp. I skolan träffa jag mycket härligt folk. Tillsammans med Hanna blev det att åka till Hultsfred på Rookiefestivalen. Det var väl lite traumatiskt, från och till, men jag hade tre underbara dagar! Vi träffade mycket roligt folk och var allmänt konstiga, tack för det! (bild 3-5) Under hösten blev min älsklingshäst frisk, så jag fick sätta igång henne. Det blev mycket ridning, men det var väldigt kul och avslappnande. En kväll var vi hemma hos en vän och klasskamrat, Greta, det var supermysigt och hon har ett väldigt fint hem!

Nu är ju året snart slut. Haha, jag minns för ett år sen. Jag sa hela tiden hur kasst detta året skulle bli. Jag såg inte alls fram emot det. Men det blev ju bra.

Så gott nytt år på er!

PLUS: Här är några favoriter från året. Ett, två, tre, fyra, fem, sex, sju, åtta, nio, tio, elva (hur kunde jag glömma stampa med Leroy?), tolv.

ITALIA/VIENNA<3


Förlåt.

LOUISVUITTON


f. ?
Jag älskar Louis Vuittons solglasögonskampanj, jag tror det beror på att det är så verkligt - inte särskillt "proffsigt" eller cleant, utan ganska tacky och konstigt. Väldigt bloggigt. Väldigt nu. Snacka om att säjla livsstil dock.

HYPE


f. Marcio Madeira
Proenza Schouler


WHERE'SYOURHEADAT


She was never bored, for she was never boring.

SPACELORD


CONSTANTINE


THANKSDADDY


Amaryllis.

TALLERBETTERFASTERSTRONGER


NO.9


AMONGOTHERS


Mokaii by Aloha Hemp. Like now?

COMETOGETHER


Vi var ett par stycken som var ute och fikade och spelade biljard på kvällskvisten. Så sjukt underskattat! Jätteroligt var det, även om vi kanske inte är de klarast lysande stjärnorna på biljardhimlen.

PIMPMYREINDEER


SHE'STHEMAN


Emelie Tengberg
Tengburgarens jobb är att få alla att se snygga ut. My man knows how to work that Canon! <3

KABOOMPICTUREBOMB


Emelie Tengberg/Cornelia Möller
Oj lite bildbomb. Men det gör inget, jag gillar bilderna ändå. Hade i alla fall en TOPPEN kväll igår med alla vänner jag träffa, och lite nya trevliga tjejer också! Åh så underbart det var!!1!1!

PLUS: Ååh glömde säga detta! Vi var ju hos Greta och kolla i bilderna på hur det är inrett och möblerna!!! Jag älskar det! Så fantastiskt fint var det, absolut ett av det vackrast inredda husen jag sett.

PLUS 2: Ewelinas snygga fejkglasögon blev en hit! Det är nog dags att köpa likadana. Copycat.

MAILED

Jag har mailat min önskelista. Nu släppte lite ångest. Ångesten är borta. Delvis. Puss!

MEISELINMYHEART


Steve Meisel
Hade gärna bara visat er detta utan att skriva, men de som inte läser modebloggar kanske inte riktigt förstår. För visst ser det ut som en random internet community? Det är det inte, det är faktiskt ett moderepotage, och det är nog ett av de bästa jag sett. Det är så inspirerande, delvis klädmässigt, delvis livsstilsmässigt, delvis fotomässigt, delvis layoutmässigt. Det är bara så AAAH! Steve, jag älskar dig! <3

DOGTOWNSTUFF


Cravings

MIIKE


Bad ass video 2 :)

THANKSGIVING

Jag är medveten om att det är december, snart jul och väldigt pasé. Men nu skriver jag detta ändå.

Den fjärde torsdagen i November firar amerikanarna thanksgiving. Jag tycker det är bra, inte för att det är ett stort komersiellt jippo (det är ju jul också, men det är inte därför jag gillar julen heller) utan för att tanken att man vid denna tiden varje år ska tacka och uppskatta det som hänt. Så om jag är lika konstig och positiv nästa år tänker jag dra ihop lite kompisar, käka gott, umgås och räkna upp en lista över saker jag är tacksamt för.

Detta kommer jag glömma bort. Men jag tyckte tanken var fin.


-


Maah det börjar närma sig jul (jippie!!!!!!!) men jag vet inte riktigt vad jag ska önska mig, känns lite stressigt i och med att tiden alltid rinner iväg mot slutet. Vilket påminner mig om att det är lika bra att börja handla julklappar också. Vad säger ni? Vad ska man önska sig? Vad önskar ni er?

-


VAMANOSVAMANOS


RSS 2.0