doggy


f. här

jag lever

Mitt hjärta slår, det leviterar liksom i halsgropen. Jag har åkt på en liten adrenalintrip. Hihi.


0004


flickr

hemprov: bort

Yeez, my friends. Det känns supergöttans att ha blivit av med det där hemprovet ska ni veta. Jag tror jag var aningens schizofren när jag skrev det och jag sa nog emot mig själv ett flertal gånger när jag skulle argumentera för min sak. Men det gör inget, den bjuder jag på. Summa summarum är att det är klart. Det är över och borta. Nästan. Imorgon är det borta. Men den jobbiga delen är klar. Jag är lycklig. Man kanske ska fota lite imorgon?

arbetsmoral minus tre

Haha, till råga på allt så har min obefintliga arbetsmoral nått ett nytt lågvattenmärke. Jag är inne på en självdestruktiv väg, the long road to ruin. Fyra lärare har skällt på mig idag. Fyra. Och då ändå på en kort dag i jämförelse. Jag känner mig inte särskillt trevlig och det mest tragiska är att jag inte bryr mig eller tar åt mig, jag skiter verkligen i. Jag är elak och obarmhärtig. Dessutom har jag prov till imorgon. Ja, du gissade rätt. Jag ligger muchos efter och när jag borde läsa om den lille pojken från Braunau am Inn så sitter jag och läser Rocky-strips och hoppas på att någon rolig krabat ska logga in på MSN. Eller vad som helst. Det har ju varit mycket gnäll det senaste, men sånt är det. Det är ju mycket gnäll nu. Mycket gnäll och lite verkstad. Minsann.

or maybe...


f. J Leder
Å andra sidan, varför måste man tycka något om allt hela tiden? Varför är man mentalt missanpassad i det moderna samhället - inte minst som kvinna - bara för att man är nöjd med livet eller åtminstone vissa saker i det? Är inte det något bra? Eller har jag missuppfattat alltihop?

en serietecknares dagbok

Jag sitter och läser Hanna Fridéns blogg, smart tjej verkar det som. Stark också. Hon har så mycket åsikter och jag gillar henne. Jag hade också mycket åsikter en gång, om typ allt. På ett vis saknar jag det, på ett annat sätt är det härligt att bara glida. Men ibland vill man reagera på saker, det händer bara inte i mitt huvud. Jag funderar på om det är för att jag nästan inte läser längre, alls, eller om jag kanske reagerar - bara att jag inte märker det. Jag tror på det där, att man ska läsa mycket. Man lär sig, håller hjärnan i trim och sådär. Men det går inte heller för min del. Läsning är verkligen inte min grej och jag har inte kommit på vad jag ska göra åt det. Jag läste faktiskt mer i trean (vid nio års ålder alltså) än vad jag gör nu och jag hade säkerligen fler åsikter då. Kan det kanske vara så att jag redan har tyckt till om allt? Jag hade ju så jävla mycket att säga för två år sedan att jag kanske redan har täckt allting. Det kanske är klart? Jag kanske behöver uppdatera mig? Lite nyheter skulle inte skada.
Vill man ha något gjort i denna värld får man göra det själv, vara lite handelskraftig liksom. Jag vet helt ärligt inte hur jag ska vara handelskraftig från min säng, så det får vara ett tag till. Precis som allt annat. Skäms på mig. Imorgon ska jag skaffa fram en bra bok. En serietecknares dagbok duger nog inte.


37: she said 'tell me are you a christian child?'


f. ?


don't think twice, it's alright


M som i mys. Har placerat min behind i soffan, slökollar tv (nationalsport i Randyland), lyssnar på Dyland och dricker cappuchino. Alldels lagom på en måndagseftermiddag, när det är närpå en hel vecka kvar till helgen. Som ni sett så är det mest bilder det senaste, kan bero på att det är vardag för hela slanten som gäller och vardagen, den travar på. I ett rytmiskt förutsägbart tempo. Men det är OK just nu, det får vara så. Jag bejakar fortfarande livet som sådant. Ett tag till. Vi kanske kan höras av senare och kolla av om det fortfarande stämmer. Ciao!

hello mr. Richards


f. A Leibovitz

OK, jag ska ingenstans på ett par månader men allt jag har att packa mitt bohag i är mammas gamla resväska. Jag kanske borde leta efter en ny? Lite större, lite vintage-utseende, lite som Louie Vuitton. Jag älskar den här bilden förresten. Men det beror nog snarare på att det är Keith Richards som sitter där än på resväskan.

0003


flickr

40: he said 'ten years from now' I said 'a hundred to go'

 

we come from the land of the ice and snow


f. T. Tsiolis

Vill ni veta en sak? Jag fryser. Så. In. I. Alla värmeljus i världen kan inte rädda mig nu. Vad mer är att jag är en mycket negativt lagd person med en antydan till schizofreni vilket visar sig genom att jag tycker att man ska bejaka livet. Det är svårt just nu kan jag säga. Väldigt svårt.

for sun, Clubmasters and warm water


she was never bored because she was never boring


Hej hå ja, har vart på IKEA idag med Emilia och samlat på mig lite smått vilket var mycket trevligt. Ger mig anledning att städa här inne i rummet också. Nu halvligger jag mest i sängen, slötittar på tv, äter lakritsnappar och samlar tonårsfinnar med Nicke Andersson, Angus Young och Jimi Hendrix. Gulligt va?

sort of like the boxer


sp is the shit


the botten is nådd


Google

mr. Anderson


f. P Hamberg

suckers!


runnin' low

Herregudars, jag har slut på det mesta just nu, inte minst kreativitet (om jag någonsin haft nån, haha) vilket visat sig de senaste dagarna, inte minst idag på bildlektionen. Till råga på detta och allt annat så krånglar PS och vägrar spara JPG-filer och jag vill kasta datorjäveln i golvet. Åh, just ja... Har nyss chackat ny dator. En tre kilos från Acer och jag är kär, fruktansvärt bekvämt får jag lov att säga. Nej vet ni vad, nu ska jag försöka kicka igång PS. Vi hörs kanske senare.


20th century boy


Marc Bolan

gissa vem som ska läsa psykologi...

"Pelle 10 år får skäll i skolan och går hem och misshandlar katten."

fem saker du inte kan slå


Cabbage i Scrubs

Hoj! Hoj! Hoj! Vilken dag jag har haft ska ni veta! Jag var i Götet med Emilia. Först handlade jag av (1)Cabbage på Carlings (han ser ut som Cabbage i Scrubs, där av nicknamet), cruisade Göteborg innerstad och käkade på (2)Pizza Hut. Sedan handlade vi (3)julklappar åt varandra, lite sent men så är det, inne på Indisa varpå vi gick in på Centralstationen. Skulle köpa en biljett hem, men jag hade tjugo nummer före mig så Emilia lånade mig hennes plastkort, vilket innebär självbetjäning och avsevärt kortare köer. Min nummerlapp? Den tyckte Emilia att jag skulle ge till nån annan stackare, så en tjej blev framflyttad (4)nio nummer, vilket var dagens goda gärning. Därefter gick jag och köpte oss tidningar på Chocolate och Emilia chackade Cappuchino på Espresso House. vi var alltså muchos effektiva där ett tag. Emilia ringde Dumnorsk och jag var ju lite i min egen värld, som vanligt.
Så vi gick på ett tåg och gick och satte oss. Det var ont om plats så vi hamnade i vad vi trodde var första klass. Efter dryga kvarten kom (5)konduktören och den observante anar nog hur detta slutar.
"Detta är första klass, va? Vi kanske inte får sitta här, men vi kan flytta på oss. Lovar!" sa vi oskyldigt. Konduktören stod och granskade min biljett långt och länge.
"Hm, mjo..." muttrade han. "Detta är första klass. Men det är erat minsta problem, för ni sitter på fel tåg."
Jag lovar dyrt och heligt att det var det roligaste jag hört på länge, men Emilia blev mest chockad tror jag. Så vi hamnade i alla fall i Allingsås. Allingsås var vackert, vi såg Grand Hotel, Kulturhuset, en cykelbutik, torget, ett träd och en zoobutik där jag ville köpa en kampfisk men Emilia sa att det hann vi minsann inte och lovade istället att hon skulle följa med mig en annan dag och köpa kampfisk i Allingsås. Så vi tog tåget tillbaka och åkte hem. OK, nu är det din tur. Kan du slå det?

sittin' in a Chinese stew

Min bror mördade min dator. Den stod på så fint och surrade medan jag gjorde pizza då en propp plötsligt gick. Så av någon anledning tycker han att han ska stänga av strömmen i hela huset och det är ungefär då min hårddisk sa upp sig. No more pictures, no more AC/DC or Led Zeppelin. All musik är borta, alla foton... Nåväl, time wishing is time wasted. Jag måste ha tag på en ny dator och jag har funderat på att köpa en bärbar. Men, jag är drottningen av obeslutsamhet. Det känns å ena sidan ganska coolt att vara av kungligt blog, men all obeslutsamhet har också sina nackdelar.

Så vill jag ha en stationär dator?
Nej, egentligen inte.

Men de är pålitliga.
Uppenbarligen inte. Den krascha ju. Igen.

Käften.
Håll käften själv.

En stationär klara av spel bättre.
Men jag vill inte ha så många spel. Två spel och ett par expansioner. Och redigeringsprogram. PS. De tar inte mycket plats.

En stationär är enklare att manövrera.
Du får det att låta som ett rymdskepp.

Inte långt ifrån.
Jag kan koppla in en mus, tangentbord, högtalara, allt jag behöver.

Sant. Men då kan du lika gärna ha en stationär.
Sant.

OK, varför en bärbar?
De är praktiska, tar liksom ingen plats, har webcam, funkar på resor, startar snabbare. Varför stationär?

Jag gillar inte förändringar, de klarar spel bättre, enklare att manövrera, jag skulle tappa bort en bärbar, jag skulle aldrig komma ifrån en bärbar och sitta där hela tiden, jag har inte bråttom att starta datorn, jag har inte bråttom någonstans faktiskt.
Du vågar inte satsa på nåt nytt... CHICKEN! By the way, du har visst bråttom att starta datorn. Ibland.

Kanske. Har du spionerat på mig?
Vi är grannar.

Whatever. Nåväl, vi har i alla fall inte kommit någonstans.
Och klockan är kvart i ett.

Jeans är bekvämt.
Jaha, ska vi dra den slutsatsen då, och sen fortsätta spana Cold Case på Kanal 5?

Vi kör på det. Det handlar om människor på mentalsjukhus.
WOHO!


death of drab


f. Jonathan Lederuno


f. Robert Doisneau

Angående hanfasanerna, allt för konsten


hyvääää...


b. smhi.se

Utsikter för morgondagen? Perfekt fotoväder i stallet med Hedda och Emilia. Muchos softa bananer alltså. Trots att sjukdomen (som jag drog på mig i måndags) fortfarande sitter i men jag får ta och vara tapper och sitta upp ändå. Vad sägs om en fin liten bana kanske?

okay, picture this...


RSS 2.0