mirror mirror on the wall,


aren't you just dying to come here now?

Men i alla fall, sitter på ett hotellrum i München och väntar på morgondagen. Det är fint, känns segt bara. Men en dusch väcker en nog från den tjugofyra timmar långa bilresan, och en kopp cappuchino vore inte fel.
Vi åkte i alla fall igår eftermiddag och sov på färjan till Rostock i natt. Så åkte vi av vid sextiden på morgonen, vilket gjorde att jag såklart somnade direkt igen. Vid halv nio åt vi frukost på ett sånt där amerikanskt Diner, ni vet? Riktigt femtiotals-inspirerat med äkta amerikanska potioner och rätter. Pankakor med sirap och chokladsås, ägg, bacon, chiliburgare, chokladsockerkaka med chokladpudding och mörk choklad (varför åt jag inte den?). Jag tog rostat bröd, äggröra och stekt korv, det var också gott om än inte riktigt lika flottigt och amerikanskt. Känndes taskigt dock att man inte satt i New York eller nåt, men det gjorde en sugen på att åka.
Nåväl. Hoppas ni har det bra i Sverige, era jävlar. På måndag får ni 32 grader.  Jag hör av mig.

Hang loose.

superkvalité

Ye, packar som en blå. Det är mycket på golvet nu. Så är fittiga H&M-superkvalité-neccesären trasig också. I dragkedjan. Självklart.

packa

Snart så. Jajjemen. Skulle fokusera på att packa hade jag tänkt men. Det gick sådär.


meh

Ah det ska vara trettio grader hela nästa vecka. Typ. Men jag är i Italien, och där regnar det. AAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRGH så fruktansvärt störande.

in the spotlight: trees


mupparna

Jävla muppar sluta spamma min blogg!!!!!


this kid is so freakin' awesome


Scandic Jamie Oliver reklam, klicka för att se

Denna ungen är så jäkla ball. Bara ville säga det.

dripp dropp


1. Promoe i fredags 2. med de här två. Tack! 3. cp väder idag. Ömsom sol, ömsom spöregn. Låter vackert mot plåten.

it's a party!


Haha nejdå.

supersöt

Det var en supersöt liten tös inne på Hemköp idag, som stod framför mig i kassan. Där stod jag i wayfarer-kopior, nitklackar och en enorm Nike-tröja med en baugette under armen och kände mig fördjävlig och framför mig stod en av Guds små änglar. Så söt var hon. Och hon hade handlat. Tomater, sallad, mjölk, tror jag, nåt sånt. Hon hade en hundra lapp och ett Hemköp-medlemskort. Det var så sött! Eller så var det bara oerhört tragiskt. Vad var hon, åtta? Och var var hennes mamma eller pappa när hon stod där alldeles själv mitt i stora världen där igen hjälpte henne? För mitt härjade psykes skulle väljer jag att tycka att det var supersött, men man vet ju aldrig.


Dr. Feelgood


Jag är ytlig (NEJ, är det sant?!) och jag älskar de här skorna. Men alla, i princip, har dem. Så jag sparar dem till heta sommarnätter och ger mig ut på jakt efter nya till avslutningen. Dessa passar i alla fall till den gröna kjolen som jag köpte i Stockholm (underbar resa, förresten), som jag också är lite kär i.

1


Vad tråkig jag känner mig. Hemsk. Nåväl. Jag plockade lite blommor för att hjöja humöret. Det hjälpte inte, även om de är otroligt vackra. Det blev en stor, hög bukett som står på mitt nattduksbord. Lupiner, syrener, tusenskönor och förgätmigej. För övrig är väl förgätmigej är ett väldigt vackert ord, inte sant? Förgät mig ej. Glöm mig inte.

ovan molnen är himlen alltid blå


fina flickor


1. Vi gick på en promenad efter att ha grillat och fotade lite. 2. Det finns blommor överallt nu och maskrosorna har blommat över. Tina ville blåsa lite. 3. Söta Tina i det gröna. 4. Söta Louise filosoferar i sin sommartopp bland lupinbladen. 5. Sedan försökte hon cykla hem med sina nya shotsglas. 6. Jag gick hem. Det tog långt tid och jag har ont i fötterna, men jag såg fina blommor. Urban Romance.

RSS 2.0