indian


Cornelia Öber
Sara Lind

Tid att vara lite ego. Har längtat så efter att vara indian. Så underbart roligt! Kommentera och länka om ni har fler bilder! Ni är alla underbara som kom igår, ni gjorde kvällen perfekt! Tack så mycket!


-


fett fisk


americanapparel.com
Skulle inte säga nej till dessa på halloween. Najsigt.


fail


flickr.com
Livet är så... Aa. Aj. Ae. Amen. AAAAAAAAAAAH. Fan!

-


roomy


herecomes:thesun


fyra saker att tänka på

1. OK Hannabanana nu har jag höga förväntningar på dig och din D3000.
2. Jag ska köpa ny mobil. Det är dags, för min nuvarande är påväg till mobilens variant av Hades.
3. Min hals gör SÅHÄR ont. Jag skojjar inte, SÅHÄR!
4. Jag vill ha pizza.

extra extra

Endel verkade tro att jag mådde dåligt i förra inläggen. Man ger nog lätt sken av det när man är kryptisk (som jag ju faktiskt inte var, WTF?). Men i alla fall så mår jag toppen. Hoppas ni gör det också. Ja, Jonna, vi måste träffas snart!

 Hang loose! XOXO


old folks of awsomness


på taket där jag var idag


Jag är inte kryptisk. Jag bäddar inte in mina meningar i lager efter lager av klet och sörja och vänder på alla ord tills de bildar metaforer. Sån är jag inte. Ibland vill jag vara sån. Idag är en sådan dag, en sådan dag när jag känner mig poetisk på något vis. När man står mitt i gatan och skriker och är 15 meter upp i luften på ett tak. Men nu är jag inte kryptisk.
Så nu ska jag berätta att Emelie kom och vi hade jättetrevligt. Tyvärr gick det inte lika bra när hon gick. Det gick faktiskt åt helvete så fort hon gick. Så nu sitter jag här och skäms och önskar bort massor av mina egenskaper, så som jag gör det när jag är som jag är nu. Men jag vet att det är ok i alla fall. Jag har haft en super dag. Nu saknas bara ett sms. Men jag vet att jag inte kommer att får det om jag inte skickar själv först. Det är svårare än det låter.

 Hang loose.

damn nature, you're scary!
come together, right now, over me

Okej allihop; rookie 09 i Hultsfred med Hannabanan (och Malin?) 30-31 oktober. Jag är med, är ni?

RSS 2.0