DÓNDE?

Vart tar alla mina kläder vägen egentligen?

TRÖTTER MED ETT KOMPRIMERAT VÄNSTERÖGA


Mitt vänstra öga är mindre än mitt högra. Jag bara säger alltså. Men det är aldrig någon som tror mig.

NEAT


f. S. Lind

FTW


PINGVINER


ph. Reuters
Nej men ska vi ta och vara lite seriösa såhär på söndagseftermiddagen: Det är så sjukt hur ego människor är. "Jag kan inte flyga" Och? Vad har det kostat dig? NADA. Du får tillbaka pengarna för din flygbiljett och du har råd att åka en annan gång.
Har ingen tänkt på att det bort människor i askmolnet på Island? Som blir skadade av den giftiga röken? Och vars hus blir dränkta av lava eller smältvatten från glaciären som vulkanen ligger i? Det är ju så hemskt att de nu, tillråga på allt, ska behöva gå runt och vara rädda för att vulkanen bredvid också ska få ett utbrott. Men just ja, du kan inte flyga. Det är synd om dig. Du andas inte in giftig aska, ditt hus blir inte dränkt, dina husdjur dör inte av gifter men du kan inte flyga. Synd! Det kan inte pingviner heller men jag hör inte dem gnälla. Lägg ner.

HELLO PARTY PEOPLE


ph. Elli Wagnervik
Har spenderat största delen av dagen utomhus. Och hur mycket älskar jag inte det? Jättemycket. Först åt vi ute, take away-baugett på taket, tummen upp. Sedan hade jag och Elli en två timmar photo session utomhus. Assoft. Jag har egentligen inte så mycket att säga. Men nu är det sagt.

TANNING

Min dator håller nog på att ge upp. Men vi får se. Bränner just nu cirkus 200 bilder till Elli från Danmark. Flashbacks säger jag bara. Och hela tiden låter datorn eh-ek. Eh-ek. Anyway, varje gång jag startar Spotify nu för tiden så spelas en och samma låt upp. Bra låt. Lyssna på den vettja! Vad mer? Idag har jag basically varit ute i solen i fem timmar och chillat med livet, och så lite med Elin. Apsoft. Det är grejer på gång här. I'll let u guys now.

MALCOLM MCLAREN

ph1. Sex Pistols & McLaren (3 fr. h) ph2. New York Dolls, tiden innan någon kom på ordet "bögigt" (båda via ggl)
Vem vore väl jag om jag inte omnämde Malcolm McLaren? McLaren och Vivienne Westwood hade butiken "Sex" i London på 70-talet och startade tillsammans bandet Sex Pistols, endast för att sälja mer kläder. Och vilket Sex Pistols freak jag varit. Och är. Lite. Fortfarande. Mest i hemlighet. Dessutom var han också manager för bandet New York Dolls. Minst lika bra! Spotifya dem. Anyway. Cool snubbe i alla fall, en av mina husgudar när jag var 13. Nu har han gått vidare till efterlivet vid 64 års ålder. Må han vila i frid.

UPDATE. Läs en krönika om McLaren av Andy Capper här. Rekommenderas!

MOHICAN

+ Älskar allt vad indianer heter. Mihi.
+ Ska träffa Jonna imorgon.
+ Fotomässan är igång.
+ Mitt bankkort har kommit!
- Jag har ingen att åka till fotomässan med! vem vill med på söndag?
- Jag får inte vara indian.

SÅDÄRJA

Har alltså varit i Danmark i tre dagar. Var toppen! Tack för sällskapet Elli. Underbart!!!!!!1!11!!!! Finns många roliga historier därifrån kan jag säga. Försöker redigera ihop en kort film från Danmark i Movie Maker. Funkar SÅDÄR på laptoppen alltså. Nåväl, får väl ta sin tid.

DANISH GROUNDS

Dansk mark imorgon. Vart fan är nu min eyeliner?!?!? KUK.

WELL SPOKEN

"Felet med världen är att de dumma är så säkra på sin sak och de kloka så fulla av tvivel" Bertrand Russel


"Dumheten överlever alltid. Den är, så att säga, för dum för att dö."
Aksel Sandemose


"De flesta kvinnor är inte så dumma som de låtsas vara. Det är nog ett tecken på ovanligt stor intelligens."
Max Hansen

WHAT TO DO?

Skitroligt om lågkonjukturen i USA. Hur bestämmer man vad man ska göra med ett försäkringsbolag som kursat? Jo, såhär såklart:

RSS 2.0