INTELLIGENCE STALKS ME, BUT I'M FASTER

Jag älskar Bon. Den får mig att vilja bli smartare. En konstant önskan som aldrig går i uppfyllelse.

Hur som helst så är detta den stora dagen då man ska göra alla läxor som inte komme göras. Tanken är att jag 1) ska teckna min bilduppgift, så länge ljuset finns här, 2) skriva min samhällsuppsats, lycka till, 3) läsa ut min engleska bok, den är inte en sådan där "Jag tar det om en vecka"-grej utan en "Gör det på lektionen och håll käften"-grej. Det är pronto på den.

UPDATE. Jag kanske ska skriva min samhäll här? I och med att det är vid datorskärmen jag hamnar ändå.

I CAN BE EMO TOO


CLASSIC


img src. unnkown
Jag funderar på att göra om min blogg lite. Men jag är ganska nöjd och väldigt lat. Dessutom tycker jag att jag borde blogga mer. Blogga längre. Blogga vettigare. Men det är så inte jag. Jag har blivit mentalt avtrubbad. Vi får se vad som händer. Just nu fryser jag bara.

CUTCUTEMO


Ett oförklarligt två centimeters skärsår dök upp på min arm. Det är alltid spännande med små oförklarliga skador, som det fem gånger två cm blåmärket på mitt lår. Nej, nu ska jag plåstra om mig och träffa Jessika.

WE GOTTA START SOMEWHERE


ph. Lina Scheynius

BEAUTY

Jag har jättemånga fina bilder i min dator. Selektivitet är svårt.

LOVE ITT!


lol <3

H&M RECYCLED GARDEN COLLECTION


img src. H&M
Gissa vem som ska shoppa the Garden Collection från H&M i mars? Just precis!

PHOTOPHOTOPHOTO

ÅÅH JAG MÅSTE FOTA HAR IDÉ!!!!!!!!!!!!!!

COULDN'T HELP MYSELF <3


MJAAAAAUUU!


img src. DinSko
GRRRRRRRRRRRRR!

IAIN'TGOTNOVALENTINE


Men jag fick blommor ändå.

GRANNEN

Jag gillar min granne. Han har världens största skägg, hälsar alltid och när jag sitter i fönstret och lyssnar på musik så spelar han luftgitarr på snöskyffeln utanför. Han är nog den ende i grannskapet som står ut med min maxvolym.

DE É BRÅ

Just när man ska välja alla kurser laggar studera.nu så att man inte kan kolla vad som behövs för vilken utbildning. Som sagt: DE É BRÅ! Nu skiter jag i detta. Jag ska ta mig fan bli arbetslös!

AGAIN


Som sagt. Vad fan är det som händer egentligen? Nu får det snart vara nog! Vår och mindre trassel, tack!

THAT'S A COMBO, I GUESS


img src. unknwn (röker ej, inte min bild)

EXTRAWEIGHT


Idag blev det chilldag. För så ska söndagar vara. Jag orkar liksom aldrig göra nåt då. Men räddaren-i-nöden-Emilia och jag drog till McDonalds en sväng och la på oss några kilon. Man lever bara en gång, så det var mys.

SMARTDEVICE


I think my iPhone might be a genius <3 Though it feels tough hard to be out smarted by a telephone.

VISA


Jag måste skaffa nytt Visa kort i och med att mitt Maestro går ut i Februari och min far brände upp min ktiveringskod till det nya. Eftersom att det är så tråkigt att spendera pengar så tänkte jag att det vore skoj om jag hade en fin bild som bakgrund som jag kunde titta på varje gång jag spenderar mina surt fördärvade pengar. Jag kan bara inte bestämma vilken bild bara. Nu står det mellan de här tre. Någon som tycker något om vilken jag ska ta?

VERSUS


f. Marcio Madeira via Style (Versus SS 10)

SUNDAYMORNING


HELENA


TMLYM


img src. the dead weather
Fiiiiiiint. <3

DEAD KENNEDYS


img src. google/txt src. sing365 >klicka på bilden lo<
Drinkin' beer in the hot sun I fought the law and I won  I fought the law and I won I needed sex and I got mine I fought the law and I won I fought the law and I won
The law don't mean shit if you've got the right friends That's how the country's run Twinkies are the best friend I've ever had I fought the law And I won I fought the law and I won
I blew George & Harvey's brains out with my six-gun I fought the law and I won I fought the law and I won
Gonna write my book and make a million I fought the law and I won I fought the law and I won
I'm the new folk hero of the Ku Klux Klan My cop friends think that's fine You can get away with murder if you've got a badge I fought the law And I won I fought the law and I won I fought the law and I won I am the law So I won, ungh!


WHATDIDYOUDOTODAY?


Man har inte roligare än man gör det.

!???!?!??!?!?!?!?


img src. ffffound
WTF IS HAPPENIN'!!!!!!???!??!?!?!??!?!1+1+!+

SPACE

Mellanslag är ett dolt tecken.

NEAT

Sitter invirad i täcken i min säng och vill inte riktigt gå upp. Håller på att frysa ihjäl och mina fingrar är som Piggelin-glassar, stela och kalla och inte till någon nytta över huvud taget. Skönt att börja sent i och för sig, men idag skulle jag gärna stannat i sängen. Och imorgon. Och dagen efter det. Och resten av veckan. Och resten av månaden. Åh. Nu ska jag dricka lite kaffe och tvinga mig själv ur sängen.

RSS 2.0