INDIANLOVE


img src.. unknw
Ååh denna bilden är så fin. Jag är (fortfarande) så kär i indianer. Och så snöar det mer än någonsin.

AWESOME


img src Nike
Jag skulle gjort klart mitt två-tre veckor försena svenskaarbete, men jag hamnade på Nikes hemsida istället och designade min egna löparsko. Helt eneklt för att det var roligare. Men jag tränar inte och jag har inte 1770 kr över att lägga på Nikeskor så jag får nog fortsätta med svenskan. Puss.

ALITTLELESSCONFUSION


img src ffffound
Idag hade vi valtorg i skolan. Det betyder kort och gott att man kan gå runt och prata med alla lärare som håller i kurser och fråga om alla konstigheter kring individuella val, som ju är väldigt förvirrande. Det är helt enkelt ett enda stort skol-mingel. Men det gör mig inget. Jag älskar att mingla! Snacka skit med människor jag egentligen inte bryr mig om i två minuter och sen dra till nästa. Jag behöver inte imponera på någon, komma ihåg något, tycka om något. Det är så befriande. Nu har i alla fall några frågetecken rätats ut, bara att min bror skaffade fram några nya när jag kom hem. Det fixar vi imorgon. Nu blire försenad svenskaläxa.

BLÖRGH


img src. ffffound

LET'SGET2WORK


ph modelcouture
- Skola
- Trött
- Ångest
- Vara negativ
- Vinter
- SMS-brist
- Jävla tjat
+ ?

THEWANG


ph1 Alexander Wang via net-a-porter ph2 GinaTricot

-


HIGHONBELIEVING


Haha jag bjuder på titten upp i hjärnan där. Den kommer på köpet!

PRETTYDEER


img src ffffound

MOVEME


img src ffffound
Alla pratar, såhär strax efter nyår, om vad de ska göra i år. Såklart. Många pratar om var de vill bo och varje gång någon pratar om det känner jag mig väldigt fast i den lilla staden där jag bor. Men samtidigt så flyr min fantasi iväg till stora ljusa sekelskifteslägenheter med fin utsikt på en varm och vacker plats. Minimalism och romantik. Enkelt träsnide, blommönster, ljust, högt i tak. Åh.

THEBLITZ


Oh it's been getting so hard, living with the things you do to me.
And things are getting so strange, I'd like to tell you everything I see.

THEUGLY


Kommer ni ihåg i lågstadiet, när man först började använda dator för sina uppsatser? Och runriken skulle vara "cool"? Så man gjorde någon 3D-text och lät den gå från rosa till blå färg, och ibland hade den skugga. Det tänker jag på varje gång jag ser Diesels reklamkampanj från i höstas. Windows 98, Word-rubriker och 90-talet. Men jag gillar det, det är lite gulligt, man blir lite nostalgisk och det är roligt, det är humor. Jag blir alltid lika kär och inspirerad när folk tänjer på gränserna för vad som är fult och fel, snyggt och rätt!

LIKEPAPER


ph. Marcio Madeira

ALLIWANNADO

Jag tycker det är synd att jag inte kan skriva allt jag vill här, i och med att folk faktiskt läser. Jag är ledsen att jag klagar, och jag är ledsen att jag har tvåhundra sidor tills på tisdag, även fast jag redan läst cirka hundra idag. Det är ju kul.

EWELINA


ph. Ewelina Nilsson
Ewelina Nilsson är supertjej som har en väldigt fin blogg. Hon skriver väldigt poetiskt och inspirerande. Tyvärr är jag inte så förtjust i att läsa, så det passade mig perfekt när hon påminnde om sin Weeblysida där man kan se hennes bilder. De är verkligen sjukt vackra! Bloggen hittar ni här, och här hittar ni bilderna.

WHYHORSESRULE
4EYE


ph1 H&M ph2 TopShop ph3-6 80spurple.com ph7 Ray-Ban Clubmaster<3
Satt och surfade på H&Ms hemsida, hittade nämligen en apsnygg bikinitopp. Men så kom jag att tänka på de här solglasögona (plus att jag älskar håret, det är lekfullt), och då blev jag tvungen att hitta likadana, jag är ju lite av ett glasögon-freak på alla plan. Tyvärr hittade jag inga Giles-look-a-likes, men det blev mycket annat snyggt. Det är nog fel på mig, men just nu gillar jag det här också. Själv har jag ju såklart min älskade Ray-Ban Clubmasters!

MISSINGTHESUN


Igår var jag i alla fall på bio med Emilia. Vi såg Avatar i 3D, tyvärr var det inte så mycket saker som flög ut på en, men det var fint ändå. Det skulle kostat 30 kr extra per person, men jag och Emilia lyckades lura systemet och sparade 60 spänn. Win.

ILIVEHERENOW


Jag har gått i vinterdvala och vägrar går ur min säng, så jag har väl inte gjort så mycket på det senaste. Men som tur är kom solen fram idag, och snart kommer Louise och Emilia och hälsar på mig. Lite ljus i mörkret finns allt!

OUTSIDEDIOR


(Guess who?) Jak and Jil

YOUNGKATE


Corinne Day
Faceomslag 1990.

SCARY-GARY


Jak and Jil
Den ständigt punk- och skräckinspirerade designern Gareth Pugh. A+.

IT'SGONNABEANDINDIANSUMMERph1. lookbook.nu, ph2+3. via wildfox? ph4. Sara Lind ph5. Sweet <3

IT'SAFACT

"I lost myself a month or so ago . I lost care for things. I lost myself . I still maintain to be respectful and civilized but I'm not exactly normal. If only you could see what's going on in my head you would understand. I've built the past few months on distractions to keep me occupied. I've forgot everything I wanted to become . I stopped dreaming. My mind is blank . I feel somewhat fearless . 'It's only when we've lost everything then we're free' . At the moment I'm not satisfied with anything. I've had a theory that it's just a phase or possibly because I don't have anything to look forward to at the moment. I've lost a big part of who I am for some reason. It's almost as if I took a step back from everything and just watched the world fall apart... I honestly see nothing I like anywhere. Or it's the current state of mind that makes me dislike everything . So it may take a while because I don't think this phase is going away any time soon ... I seriously believe I'm somewhat insane possibly?"

  - Newborn Hippy

LEATHERANDCHANEL


Jak and Jil
Dree Hemingway

ILUNICKY


Jak and Jil
Rodarte by Nicholas Kirkwood

DENYTHEWINTER!


flickr.com

2DESTROYALLYOU'VEDONE


RSS 2.0