well I'm no hero, that's understood

I think my mind probably is running on a track all of it's own and all the other minds are in a train on another track. My wagon doesn't fit.
Tycker bara det är roligare att bli glatt överraskad av individer än att bli besviken på mänskligheten hela tiden. Är det så konstigt?
Har lärt mig den hårda vägen att folk inte uppskattar när man gör goda saker för dem. Jag gillar att göra saker som hjälper folk, oavsett om de vet det eller inte, saker de kan dra nytta av även om de inte inser det. Jag gör saker för andra för att jag själv ska må bra för att andra verkar inte ha vett att må bra av det. Det kanske inte är okej ur ett konventionellt perspektiv, men när det konventionella perspektivet inte funkar eller gör en ledsen så får man ju sluta se saker ur det perspektivet. Jag undviker gärna saker som gör mig ledsen. Typ avsaknaden av andras lycka.
Tonight we'll be free, all the promises will be broken.

Nazi Gold


SPOTIFY


Det är tur att himmelen finns

Det ligger spöken på sjön. De är vita. De dansar inte. De bara ligger där och täcker sikten, så att man inte kan se över. Jag tror de sover.
Det är varmare på natten. Jag har min mammas joggingskor när jag går ut, för trät på golvet är kallt och blött. Jag brukar ha strumpor i. Men inte idag. Det kanske är äckligt, jag vet inte. Det är tur att det är varmare. När man inte har strumpor på sig alltså.
På himmelen lyser månen klart. Bredvid ligger en stjärna, den lyser klart. Den ligger alldeles sådär nära, strax under. Samtidigt har den ett säkert avstånd. Det är som om den är osäker, som om den tror att månen vet vart man ska ta vägen och därför håller sig tätt intill, så den inte ska gå vilse i det stora blå. Ett sammetstäcke över oss. Vi bor på en väldigt vacker planet.
Jag gillar inte melankoli. Jag gillar inte vemod. Det döljer något, men bara lite. Egentligen skvallrar det om en sorg som ligger och gungar på ytan, men inte riktigt gör sig hörd. Vad är det som inte riktigt sägs?
Himmelen är hoppet. den ligger runt om oss och säger att det finns nåt mer. Den säger så mycket, som en hel roman genom ögonen. Det är tur att himmelen finns, även om man kan gå vilse i det stora blå ibland.

Cancer

Jävla fitta! Du är så äcklig, du äter dig in i huvudet på en och dödar en långsamt, plågsamt, får en att lida och likt en cancertumör sitter du där och trycker och inget kan man göra åt dig, för området är för känsligt och riskerna för stora.

Hello lover


Arbetsnamn Projekt Namnlös

Jag har ett projekt pågång, än så länge är det namnlöst. Kanske sätter igång imorgon, kanske aldrig. Om jag känner mig rätt blir det väl aldrig. Den som lever får se.

Shit happens...

... Åsså heter man Cassandra ;PPPppPPpPpPPPppP

Ägd.


Mitt liv

Mitt liv består till 90% av frågorna a) "Ska jag äta /någon måltid/?" och b) "Ska jag äta /det/ eller /det/?"

Idag är det b) "Ska jag äta tacogratäng eller pizza?"

Härligt

Shit vilken überkass morgon! Jag vill understryka att jag inte är bakis, bara jävligt trött och känslig. Irriterad, arg, ledsen, som PMS fast utan PMS. Skönt. Verkligen. Dessutom vet jag inte vad jag vill. Jag tror jag vill ha ett rent rum, aka. städa, jag tror jag vill ha mer diskutrymme på datorn, jag tror jag vill ha pizza, kanske en kopp kaffe. Eller inget alls. Bara tyna bort in i universum själv. Ska googla "lönnmördare i Vänersborg" nu. Kan man skicka en lönnmördare på sig själv? Puss.

UPDATE. Nej, det finns inga lönnmördare i Vänersborg enlight google, bara Assasins Creed och biofilmer.

RSS 2.0