two headed dog


Waddup

Img src via ffffound

sidenote Tänk såhär, alla dessa män, stora starka karlar, ska klättra ur det sovjetiska skeppet, rätt ut i kylan och rakt ut på isen, för att fota en jävla pingvin, som antagligen inte alls varken bryr sig eller förstår uppståndelsen.

Putin/Good times


Jabba the cat


img src via ffffound

My new found love/Raving Rabbids


Creativity rocks.

Har du någonsin känt kreativitet växa? Det känns i hela kroppen. Det börjar i magen, det är varmt och mjukt, lite som en katt. Som en varm spinnande katt, som ligger och myser i magen. Som spinner om något nytt och lovande, om hopp, till och med. Som sedan tar sig upp till huvudet, då mer som en ilande, ljus blixt av energi. Som gör att allt blir så självklart, så klockrent, så rätt. Som får en att undra varför man inte gjort eller förstått eller tänkt detta förut. Till sist tar den sig igenom kroppen, som en varm flod, strömmande, uppfriskande, livgivande. Genom hela kroppen, varje led, varje cell. Det sprider sig igenom allt och fyller en med energi, tankar, jävlaranamma och ibland ren galenskap. Känslan av kreativitet. Åh, så säg, är den inte fantastisk?

värdelösa människor får också blogga

Hade tänkt att söka igenom min externa efter virus (eftesom att det vart virus på dattan och allt är copy-pastat så lär det vara virus där med, det är i alla fall så jag tror att det funkar) så jag kan installera Illustrator och Photoshop. Saknar dem, mina små vänner.

RSS 2.0