We come in peace

Jag och Cassandra kände oss sådär lagom hippa när vi spenderade gårdagskvällen - en lördag - med att tie dye-a kläder. Dock att vi hade kul när vi satt där och skrattade åt hur patetiska vi var. En av de roligare delarna, just med att färga på kvällen/natten utan ljus, var att man liksom inte hade någon aning om hur det blev. (Inte för att vi visste hur man skulle göra) Men det var kul, och det blev väl - ja, det är ju just hemmagjorda-grejen som är det viktiga. Och Peace&Love, och då behöver det inte vara annat än roligt.
PS. det tål att nämnas att Cassandras plagg blev mycket snyggare än mina. Jag tror hon övat hemma själv utan att berätta det. Det är lite fusk.

Man får ju inte säga för mkt men..

.... Ibland är jag nog för ambitiös.
MVH
Drömmarn
Over and out.

Vallmo


Play


Hello handsome


Vem är detta?


Three is not a fucking magic number

Jag hatar Tre! De är dumma i huvudet, de har världens sämsta service och logik och de är dyra som...! Och till råga på detta, när man tänker att i oktober, då, nä, aldrig mer! Så kommer man på att Tre har en "speciallåsning" på sina iPhones som gör att
1. Det är svindyrt att låsa upp dem
2. Om du gör det får du aldrig mer uppdatera telefonen, för då låser den sig igen
Slutsats: Jag är fast med det här überpissiga skitföretaget i resten av mitt iPhone 4-liv!!!
Exempel: När jag skulle hem från USA ställde Air France in flyget och var inte särskilt tillmötesgående, det blev en del samtal för mig och de skyndade sig inte direkt vilket gjorde att telefonräkningen sköt i höjden. Tre behandlar då detta genom att ha en högkostnadsavgift3500 kronor för att få fortsätta använda sin telefon. Vi snackar alltså om det enda företaget i världen där du får en straffavgift när du spenderar mycket pengar! Det blir ungefär som den klassiska felsägningen "ta 3 betala för 2". Idioter!!!
Jag lämnar en motion till Svenska Akademin om att bredvid ordet idiot skall Tres logga finnas med. Tack.

Saker som inte passar på Twitter eller Facebook

Borde göra rubriken till en kategori. Skall ske omedelbums. Snart.

I alla fall, detta med att använda ordet hora eller prefixet hor-, spontant ganska mesig men ack så spontant och då kan jag känna att visst, det ligger nära till hands och jag använder det också. Men tycker att vi alla ska tänka oss för när vi kan. Dock förlåtet.

Detta att använda dessa båda medvetet för att vara okonventionell är helt fel. Först och främst är det fult. Jag kan tänka mig att ordets fulhet i sig och meningens fulhet är något användarna säkerligen försöker ta avstånd ifrån genom att använda ordet för mycket och/eller i "fel" sammanhang. Att göra något sådant känns dels helt ofruktbart och rent dödfött men också barnsligt och ovårdat.

Säg att du är kvinna, 23, i navet av en större stads "innekrets", du ska vara ny, spännande, förändringens vind. För att understryka detta gör du något "coolt" som att ta ett illa sett ord, därmed "vågar du använda det" (ocoolt 1) och du lägger in det som, typ, ditt användarnamn på känd sida, kallar dig därmed @söderhoran eller @horunge (alltså två i luften gripna exempel som inte har något med verkligheten att göra). Detta visar delvis att du först och främst inte är cool, för att du desperat försöker motsätta dig eller komma ifrån en kultur som konventionellt anses fel och då, genom att "ta till dig den", visar du att du samtidigt motsätter dig den och vips så blev du en tönt. Alltså, ja, det blir krångligt där. Det blir det varje gång jag ska förklara denna situation som uppstår ibland. Samma som för detta gäller Koskenkorva vodka-reklamen som är på tv: "if you're not looking for a lifestyle, just a great vodka. Koskenkorva, dear to think." Det de säljer dig här är att om du skiter i vad andra tycker, så köper du detta, för då köper du ingen livsstil som alla andra töntar som följer strömmen. Det du dock gör, just här, är att göra exakt det, du köper livsstilen som säger att du motsätter dig en annan livsstil. Förstår du hur befängt det är? Och inse hur pinsamt det blir när du inser att du blivit lurad? Nåväl, i slutändan ligger det något extremvänster och anarkistiskt över det, och genom min uppväxt kan jag minst sagt säga att anarki inte är coolt. Anarki är fruktansvärt töntigt. Det är opraktiskt och slöseri med tid, anarki leder ingenvart, om man har tur. Har man otur får du istället gå tillbaka två steg, känns väl sådär kul?
Anarki går alltså ut på att organisera något för att krossa organisationen. Behöver man säga mer?

Nåväl, till den andra delen. Alltså, i slutändan, när allt kommer omkring, så kommer fult alltid vara fult och att använda sig av sådana ord bevisar bara på en bristande intelligens, inte minst när det är övervägt. Dels rent lingvistiskt (jag menar, kom igen?) men också, tänk såhär, skulle du anställa någon som heter @söderhoran på Twitter? Vad är det för sätt att representera sig själv? Som hora? Frivilligt? Verkligen? Det finns såklart en rent logisk aspekt i det hela: allt vi gör är sex,  hela livet går ut på att sälja det vi är och gör till andra (vänner, livspartner, chefer och så vidare) så visst: vi ska sälja det vi gör, och det vi gör är sex. Men kom igen?
I slutet av dagen är det ju faktiskt bara så att profanity is the linguistic crutch of the inarticulate mother fucker. Och så är det.

Nu är det (snart) slut

Snart är det slut. På det här kapitlet. Det gick lika dåligt som allt annat, det följs av mer slit och såklart har nu den obligatoriska "lugna ner sig"-sjukan kommit, som ett brev på posten, och hela kroppen säger nej. Nej, nu får det vara nog, nej, det fungerar inte mer, nej.
Nej.

Häng


Kommer nästan ingen vart som bollen i en pingismatch


Things that are colorful


American Music


Classic

Det är trist att jobba så jag sitter och joddlar Och groggar vodka med diskmedel och fiskleverolja

RSS 2.0