Julkort

Förra året tyckte jag det var jätteroligt att göra julkort för jo, jag skulle ju minnsann ha egen designade julkort till mina julklappar! Men så blev det ju aldrig. Visade heller aldrig de här korten för någon förrän igår. Men här är de i alla fall! Och som vanligt ska jag klanka ner på min design lite sådär: God Jul är snett. Hallå? Och när (retoriskt) tyckte jag att det var en bra idé att skriva "julklapp av kvalité" i mitten? Ja ä la go.

Projektarbete

Jag har ingen aning om vad jag vill göra som projektarbete, så det blev bara det här. Ska alltså göra affischer som är lite lärorika och roliga och vänder sig till barn. Har såklart inte kommit så långt (vad vore jag för medieelev om jag var i tid?) men detta har jag i alla fall gjort hittills. Notera att den alltså inte är klar. Men men! Kan ju ändå visa. JAG VET att det saknas lite nyanser och lite fel på skuggorna, perspektiv på glaset och så vidare. Håll till godo!

Julkonsert

Detta är en affisch till esteternas julkonsert nu i december. Man kan ju hålla på o jobba i evigheter, till exempel skulle man ju vilja ha mer liv i rosetten, flytta på lite texter, fundera på vart filtret som gör granarna suddiga på vänster sida kommer ifrån (det är alltså inte jag som lagt dit det, måste vara någon jäkla drop shadow som är i vägen), och ja, slipa slipa slipa. Men så här blev den versionen som slutligen lämnades in. Alla gjorde varsin och sedan väljs den "bästa" ut av estetlärarna och den affischen får sedan marknadsföra konserten. Notera att estetarna inte vet något om grafisk kommunikation och marknadsföring, de har dessutom väldigt dålig smakt (vilket vi kunnat se tidigare gånger). Konkurrensen är ganska hård, har en del duktiga grafiker i gruppen, men är ändå ganska nöjd!

RSS 2.0