paranoia strikes deep


Bra låt. Klicka på bilden!

kvällen har varit

gränslöst mysig. Väldigt händelselöst. Men jag har varit med en av de bästa vännerna jag har. Det är s sjukt underbart. Avslappnat. Det är väl allt. Jag tänker inte så mycket just nu. Jobbar bara. Bara jobbar, ni vet. Mycket. Ser fram emot helgen (om två veckor eller nåt) men den som väntar på något gott. Haha. Kommer snart. Ska kolla om jag kan hitta en låt åt er. Vänta där.

igår kom en kille

in på jobbet, en mycket mycket ytlig bekant. Om ens det. Men i alla fall. Jag vet ju vem han är, om än lite grann, och visst är han snäll och så. Har också alltid tyckt att han varit söt/snygg. Men, ja, ursäkta mig nu, jag hade glömt att han var snygg. Herregud. Får man en bit kanske?

I alla fall hade jag tänkt fixa lite mer med bloggen idag, men det verkar krångla. Jag får ordna det ännu en annan dag.

jag är väl...

ganska tråkig just nu, för er, antar jag. Jag själv har jättekul och umgås med folk. (och jobbar, stor parantes) Och så är jag så duktig och cyklar varje morgon; upp för bron, genom sta'n, förbi hotellet, genom skogen och över golfbanan. Ja, jäklar vad jag cyklar. Men det är gott, underbart mysigt. Sedan cyklar jag hem igen. Nu har jag duschat, det blir en lungt kväll, det behövs liksom då och då. Snart blir det kinamat, från ny restaurang så vi får väl se.

PS. Jag ska fixa texten. Jag vet att den är liten. XOXO.


Yey

Jo jag hade i en mindre vitlöksodling i min kycklingsallad. Gott. Men asocialt.


jag tror att

alla är ute och gör något ikväll. Det är ju fredag. Man smuttar alkohol och festar, lever livet, precis så underbart som det låter. Eller så är man påväg till Norrland eller något. Kanske är man i Stockholm (vem vet?) men inte eran lilla Jag. Nej, jag ska jobba imorgon bitti. Hela helgen. Och nästa, hela veckan. Och så veckan efter det.

Jag klagar inte. Jag älskar att jag fått jobb för vi svenskar är ju alltid så jävla tacksamma. (Fast de som känner mig tycker nog att jag mestadels är negativ och tråkig och hatar alla och inte känner empati. Ha!)  Det är fint att tjäna pengar, att inte oroa sig (fast det gör jag ändå. Alltid) och att ha någonstans att gå. Men ändå. Det borde ju vara sommarlov.

Jag kan säga såhär. Jag älskar allt som händer. Alltid. För ofta är det hemskt eller jobbigt (och det är så jag framställer det) men ofta känner jag att folk inte känner mig. Det är i och för sig inte alls konstigt, eftersom att jag bara säger en åttondel av allt jag tänker. Och det jag tänker kan vara så sjukt vacker och underbart, faktiskt. Men det får ni aldrig veta.

Såhär är det. Jag älskar allt som händer. Alltid. För att det är erfarenheter. Och det är det bästa jag vet. Alltid. Älskar erfarenhet. Alla sorters sådan. Jag älskar att jag fått lära mig hur människor är eller i alla fall kan vara, på alla möjliga nivåer, saker jag vet om allt och ingenting, jobb jag haft, musik jag älskat, vänner likaså, idioter, hur jag den här sommaren lärt mig hur min idé om att bara man älskar sitt jobb får livet gärna vara lite dekadent. Det har jag lärt mig. Det är en erfarenhet. Jag älskar erfarenhet. Erfarenheter. (Det låter så vackert också, erfarenheter, det låter så äventyrligt och intelligent, kanske till och med vist.)

Jamen jag vet inte alls vad jag vill ha sagt. Kanske att jag jobbar mycket och att allt inte hörs och syns. Bara så ni vet. Men nu vet ni i alla fall.

jovarz

En vecka och en dag sen sist. Har haft en toppenhelg och allt möjligt. Har inte orkat fixa här eftersom att det är mycket jobb. Men vad gör man? Trött.

älskar dig

Hej hå. Sitter i sängen och käkar färsk pasta och musslor och lyssnar på en ballad om och om igen.  Det är 2½men på tv, för tredje gången idag. Jag har ju varit i Italien och Wien och jag har såklart fotat, jag har varit med vänner och jobbat. Men just nu jobbar jag mest på att uppdatera bloggen. Menyn har ju liksom bytt sida och så har den blivit lite bredare och jag fixar med bilderna så att det ska stämma. Så tills jag är klar med det så blir det inte så mycket bloggande. Men jag mår bra och ja, just nu är jag bara lycklig. Hoppas ni har det lika bra. Ska försöka fixa detta snart.

XOXO


about that rain


RSS 2.0